Köszöntünk iskolánk weboldalán!

Együttműködés Határtalanul

Már negyedik alkalommal nyílott lehetőség az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett "Határtalanul" pályázatnak köszönhetően iskolánk és az érsekújvári Jedlik Ányos Elektrotechnikai és Kereskedelmi Akadémia közösen szervezett kirándulására. A pályázati pénzből megvalósított program jó lehetőséget nyújt mindkét félnek a magyarországi és a szlovákiai magyar nevezetességek és emlékhelyek felkutatására és a magyar szellemiség ápolására.

5. helyezés a Mikola Sándor Országos Tehetségkutató Fizika Versenyen

A nagy hagyományokkal rendelkező Mikola Sándor Országos Tehetségkutató Fizika Versenyen, Magashegyi Balázs 10. A osztályos tanulónk kimagasló eredményt ért el.

Bejutott a verseny 3. fordulójába, az országos döntőbe, amelyen az igen előkelő 5. helyezést érte el. Tanára Kóboriné Nagy Mariann, aki mindennapi munkájában nagy gondot fordít a különlegesen tehetséges diákok felkutatására és versenyekre történő felkészítésére is. Mindkettőjükre büszkék vagyunk, gratulálunk eredményükhöz!

Szakmai sikerek a SzakmaSztár fesztiválon

Április 18-19-20-án Budapesten A SzakmaSztár fesztiválon az OSZTV-n erősáramú elektrotechnikus szakmában 1. helyezett lett Horváth László, 2. Kirchner Benjamin, 3. Lacsik Bence.

Április 25-26-án Egerben megrendezett Legrand "Villamosszerelési" Komplex Versenyen Kirchner Benjamin 1., Lacsik Bence 2., Ferencz Márk 3. helyezést ért el.

Ezóton is gratulálunk nekik!

Szakmák éjszakája

Szakmák éjszakája logó

Iskolánk is részt vesz a szakmák éjszakája elnevezésű rendezvényen, mely 2016. április 15-én 18:00-22:00 között kerül megrendezésre. Intézményünkben a következő programok lesznek:

Kedves 8. osztályosok!

A felvételi vizsga eredménye alapján az ideiglenes felvételi rangsorokat a "További információ" gombra kattintva érhetitek el!

Feliratkozás PÁGISZ RSS csatornájára