Köszöntünk iskolánk weboldalán!

Nyári összefüggő szakmai gyakorlat adminisztrációja

A gyakorlat sikeres elvégzéséhez az alábbi kitöltött dokumentumok leadása szükséges:

Tanévnyitó ünnepség

Iskolánk tanévnyitó ünnepélye 2016. szeptember 1-én 8.00 órakor kezdődik.

Javító vizsgák

Javítóvizsga 2016. augusztus 25-én és 26-án lesz, melynek pontos óra- és terembeosztásáról az érintett tanulók írásban kapnak értesítést.

Ügyeleti napok

Iskolánkban a nyári szünet ideje alatt hivatalos ügyek intézésére az alábbi napokon lesz ügyeleti nap:

  • 2016. július 14. (csütörtök) 9-13 óráig
  • 2016. július 28. (csütörtök) 9-13 óráig
  • 2016. augusztus 11. (csütörtök) 9-13 óráig

Első helyezés a XIX. Országos Konstrukciós Versenyen

Iskolánk tanulója, Pietrowski Bálint első helyezést ért el a XIX. Országos Konstrukciós Versenyen. A megmérettetésen egy inteligens ház vezérlést mutatott be, mely saját fejlesztése.

Az erről szóló Kisalföld cikk itt olvasható: http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/intelligens_lakas_vezerlest_almodott_a_gyori_diak_-_orszagos_versenyen_elso_dijat_nyert_vele/2477193/

Pedagógus napi kitüntetések

Június 1-én a Győri Műszaki Szakképzési Centrum a hozzá tartozó nyolc iskola dolgozói közül az igazgatók által javasolt kollégáknak egy névre szóló ajándékkal köszönte meg a munkáját. A kitüntetés apropója a közelgő Pedagógus-nap volt.

A mi iskolánkból a díjazottak:

A mi Széchenyink

A Soproni Széchenyi István Gimnázium és az Országos Széchenyi Kör művelődéstörténeti vetélkedőt hirdetett a középiskolák 11. évfolyamos diákjai számára „A mi Széchenyink”, Széchenyi István és kora címmel. Vetélkedőjükkel megszólították a határon túli iskolákat is Kárpátaljáról, Felvidékről, Erdélyből, Délvidékről. 

Együttműködés Határtalanul

Már negyedik alkalommal nyílott lehetőség az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett "Határtalanul" pályázatnak köszönhetően iskolánk és az érsekújvári Jedlik Ányos Elektrotechnikai és Kereskedelmi Akadémia közösen szervezett kirándulására. A pályázati pénzből megvalósított program jó lehetőséget nyújt mindkét félnek a magyarországi és a szlovákiai magyar nevezetességek és emlékhelyek felkutatására és a magyar szellemiség ápolására.

5. helyezés a Mikola Sándor Országos Tehetségkutató Fizika Versenyen

A nagy hagyományokkal rendelkező Mikola Sándor Országos Tehetségkutató Fizika Versenyen, Magashegyi Balázs 10. A osztályos tanulónk kimagasló eredményt ért el.

Bejutott a verseny 3. fordulójába, az országos döntőbe, amelyen az igen előkelő 5. helyezést érte el. Tanára Kóboriné Nagy Mariann, aki mindennapi munkájában nagy gondot fordít a különlegesen tehetséges diákok felkutatására és versenyekre történő felkészítésére is. Mindkettőjükre büszkék vagyunk, gratulálunk eredményükhöz!

Szakmai sikerek a SzakmaSztár fesztiválon

Április 18-19-20-án Budapesten A SzakmaSztár fesztiválon az OSZTV-n erősáramú elektrotechnikus szakmában 1. helyezett lett Horváth László, 2. Kirchner Benjamin, 3. Lacsik Bence.

Április 25-26-án Egerben megrendezett Legrand "Villamosszerelési" Komplex Versenyen Kirchner Benjamin 1., Lacsik Bence 2., Ferencz Márk 3. helyezést ért el.

Ezóton is gratulálunk nekik!

Oldalak

Feliratkozás PÁGISZ RSS csatornájára